Ladies Night Shopping v Equiservisu

13.04.2013 18:32

I letos pořádala jednička na trhu s jezdeckými potřebami, společnost Equiservisa akci s názvem Ladies Night Shopping. Jak název napovídá, páteční večer dne 12.dubna patřil především ženám. A jak tato nákupní párty vypadala? Před samotným příjezdem se Vás ujali dva velmi příjemní páni, kteří se snažili rychle nalézt to správné místo na parkování. Před prodejnou postávali hloučky dobře se bavících děvčat, někteří návštěvníci již spokojeně odcházeli s plnými taškami akčního zboží nebo novými kolekcemi. Při vstupu jste obdrželi lítek do tomboly s velmi pěknými cenami a mohli jste ochutnat welcome drink v podobě bílého nebo červeného vína. Já jsem přijela asi hodinu po začátku akce a i přes to dalo po obchodě pohodlně procházet a vybírat to správné zboží. 

Přízemí nabídlo především akční zboží značky Eskadron - Next Generation. Mohli jste tak výhodně nakoupit bandáže, ohlávky, podsedlové deky nebo kamaše. V druhém patře jste se mohli příjemně občerstvit pressem, jednohubkami nebo něčím sladkým z čokoládové fontány. Outlet je snad vždy téměř všemi přednostně navštěvován a i teď zde bylo z čeho vybírat - tato 13.komnata je skutečně dobrým tahem Equiservisu. V hlavní místnosti s vybavením pro jezdce se nacházelo přehlídkové pódium pro předem vybrané modelky z řad běžných jezdkyň. Každá jako poděkování obdržela poukázku v hodnotě 2.000,-Kč. Dvě patra obchodu se hemžilo příjemně naladěnými zákaznicemi s ramínkami a krabicemi v rukách, mezi nimi chodil majitel p.Hakr, který se na každého mile usmíval a zdravil. Za mixážní pul se postavil Ludvik Jandourek (druhý den startoval v Opřeticích), celou akcí provázel hlas Aleše Suchánka, známého moderátora parkurových akcí. 

A co říct závěrem? Za mě palec nahoru. Equiservis opět potvrdil svou pozici lídra na českém trhu. Jejich služby, rozsah zboží a akce jsou prostě nepřekonatelné. Jako zakázník jsem odcházela s rajtkami HKM s 55% slevou (PC 1.995 - na akci 895), s perkami HKM s 50% slevou (1.790 - 895) a akční podsedlovou dečkou Eskadron se 40% slevou (800 - 480). A dvě trička Equiservis s jezdeckými podkolenkami za zvýhodněnou cenu celkem 420,-Kč byl prostě bonbonek navíc. Příští rok se těším zase a Equiservisu přeji dalších 20 úspěšných let obchodu.

 

—————

Zpět


Fotogalerie: Ladies Night Shopping v Equiservisu

Tato fotogalerie je prázdná.